Само след десет години смартфоните напълно ще изчезнат, като вероятно

...
Само след десет години смартфоните напълно ще изчезнат, като вероятно
Коментари Харесай

Експерти: Смартфоните напълно ще изчезнат след 10 години

 Само след 10 години смарт телефоните изцяло ще изчезнат, като евентуално ще бъдат изместени от други технологии, предвиждат специалисти.

В момента мобилно устройство е належащо единствено за засвидетелствуване на потребителя и транспорт на информация. Човек може да бъде разпознат по друг метод, да вземем за пример посредством лице или пръстови отпечатъци и глас, а информацията може да се проектира върху стена или огледало благодарение на IoT датчик (IoT - " Интернет на нещата " ). предава БГНЕС.

" Следователно телефонът е отживялост, след 10 години той ще изчезне, ще бъде сменен от нас, хората. И бабата, която е изгубена в центъра на града, няма да има потребност да се обажда на никое място: тя може да попита стената " Как мога да се прибера у дома? “, А стената ще й покаже маршрута със стрелка ".

Смартфонът, сходно на вграден чип, е остаряла технология, тъй че след 10 години той ще остарее.

По -рано американски учени сътвориха устройство, което разрешава да се генерира сила от човешки пръсти. Това е тънка лента, която е прикрепена към краищата на фалангите. Най -голямо количество електричество се генерира, когато се генерира пот и пръст влезе в контакт с повърхности (пиезоелектричен ефект).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР