Само седмица след официалната новина за мащабното 2023 турне на

...
Само седмица след официалната новина за мащабното 2023 турне на
Коментари Харесай

Световната истерия за турнето на Louis Tomlinson обзема и България

Само седмица след формалната вест за огромното 2023 турне на Louis Tomlinson, което включва и София на 18 септември, настъпи всеобщ възторг в мрежата. Вокалистът и главен създател на музиката на сензационните One Direction, Луи идва за пръв път в София на 18 септември 2023 година за концерт, част от турнето „ Faith in the Future “ и вълненията обгръщат освен младежите,  само че и техните родители.

За да се избегнат нервността, виртуалните опашки и терзанията на почитателите, Fest Team, в партньорство с най-голямата компания за събития в света Live Nation, вкарва и нов механизъм, с цел да улесни най-големите фенове на английската звезда да се снабдят с билет за концерта му в София на 18 септември. Освен посредством участие във почитател клуба на Louis Tomlinson, почитателите ще могат авансово да се записват на, с цел да са измежду първите с билети за първия концерт на актьора у нас.
-->
“Очакват се интензивни онлайн продажби за концертите на Louis Tomlinson. Наши европейски сътрудници ни алармираха за високия интерес към тур датите в цяла Европа, безусловно цялата мрежа „ жужи “ на тематика „ Луи “. Взели сме всички нужни ограничения да предотвратим натоварване на канала за продажба Ticketstation, познато от предходната година със sold out концерти, с нови системи за сигурност против ботовете и сътрудници на уеб сайтове за препродажба. Препоръчваме предварителна регистрация, с цел да се спести време и за повече сигурност на покупката, “  разясняват уредниците.

В специфична подкатегория на уеб страницата на още през днешния ден в 17:00 започва предварителната регистрация. При попълване на данните си в сряда заран потребителите ще получат неповторим код, с който могат ще могат първи да си купят от билетите от предварителната продажба, която стартира в 11:00 на 19 октомври в целия свят.

Събитието във фейсбук е тук:. Билетите за концерта на Louis Tomlinson ще бъдат налични от 19 октомври в 11:00, когато започва предварителната и извънредна продажба за членовете на Fest Club и на почитател клуба на актьора, а в всеобща продажба и на цени от 80 до 120 лева влизат от 21 октомври в мрежата на.

Информация за всички идни събития на може да намерите на, и в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР