Само през юни всеки абонат, наел един или повече филми

...
Само през юни всеки абонат, наел един или повече филми
Коментари Харесай

А1 Видеотека предлага специални награди за най-малките през юни по случай Деня на детето

Само през юни всеки клиент, наел един или повече филми от специфичния детски ред с подбрани анимационни филми от А1 Видеотека, автоматизирано взе участие в лотария за дарове от кино лентата „ Ела, изпей 2 “.

По случай 1 юни – Световен ден на детето, А1 има особено предложение за всички клиенти на A1 Xplore TV. Само до края на месеца всеки клиент, който наеме филм от реда със специфичната празнична сбирка за деца от А1 Видеотека с название „ Гледай и участвай за страхотни награди от „ Ела, изпей 2 “! “, автоматизирано взе участие в томболата за награди от кино лентата „ Ела, изпей 2 “.

След края на акцията А1 ще изтегли шестима спечелили, трима от които ще получат комплект със специфична плюшена играчка и стикери, а останалите - с пъзел и брандирана бутилка. Специалната сбирка през юни включва филмите „ Ела, изпей 2 “, „ Круд: Нова ера “, „ Бебе Бос 2: Семейни работи “, „ Тролчета: Турнето “, „ Спондж Боб: Гъба дезертьор “ и още анимирани завършения за дребни и огромни. Всички ленти са озвучени на български език, а колкото повече от тези филми наемат клиентите, толкоз по-голям е шансът да завоюват една от шестте награди.

Селекцията на А1 Видеотека през юни включва „ Ела, изпей 2 “, един от най-интересните нови детски филми, включващ музика, обичана на няколко генерации. Изключително атрактивна част от предложенията е и различен детски филм, включващ редица музикални шлагери – „ Тролчета: Турнето “. За почитателите на праисторическите времена А1 Xplore TV предлага и „ Круд: Нова ера “. Лентата споделя за най-новите завършения на семейство Круд, които се озовават в компанията на нови, непознати съседи – семейство Хомосапиенс. Историята наблюдава двете фамилии и техните трудности в опита им да преодолеят разликите между тях.

Поколението, израснало със Спондж Боб, ще може да се наслаждения и на „ Спондж Боб: Гъба дезертьор “. Най-новата лента от поредицата споделя за към този момент знаковия воин и неговия другар Патрик, които се впускат в голям брой завършения, с цел да спасят домашния любим на Спондж Боб – охлюва Гари, който е бил похитен. Любимата на цялото семейство история за Бебе Бос също се завръща с анимацията „ Бебе Бос 2: Семейни работи “, която феновете могат да гледат в А1 Видеотека. В нея Тим и брачната половинка му Керъл живеят с двете си дъщери - Табита и бебето Тина, коeто се разкрива като скришен сътрудник на БебеКорп и споделя, че има извънредно значима задача. Това сплотява братята Темпълтън още веднъж и те се сплотяват, преоткривайки смисъла на сплотеното семейство.

Кампанията на А1 важи от 1 до 30 юни, а след края й ще бъдат изтеглени спечелилите. Всеки консуматор, който наеме едно от заглавията в нея, автоматизирано става част от томболата за награди. Всички заглавия от селекцията идват на цени от 4,99лв. и 6,99лв. Пълна информация за акцията ще бъде оповестена на:.

А1 Видеотека предлага по нещо за всеки усет и с над 20 000 други заглавия на хитови филми и сериали. Всеки клиент на А1 Xplore TV може да наеме филм за 48 часа, по времето на които ще може да го гледа безграничен брой пъти. АI опциите на платформата „ научават “ желанията на своите притежатели и с времето стартират да им оферират от ден на ден ленти по техен усет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР