Само няколко дни след анонсирането на сътрудничеството си с новата

...
Само няколко дни след анонсирането на сътрудничеството си с новата
Коментари Харесай

Volkswagen ID. Buzz в две специални Obi-Wan Kenobi версии

Само няколко дни след анонсирането на съдействието си с новата кино мини-поредица Obi-Wan Kenobi на Disney+ и паралелно с нейната премиера, Volkswagen показа и първата си специфична разработка- тематичните Light Side Edition и Dark Side Edition версии на напълно новия си и 100% електрически ID. Buzz.

"Тъмната " и "Светлата страна " на ID. Buzz са били показани за първи път по време на премиерата на новия сериал, на която е участвал и дългогодишният почитател и нов дипломат на Volkswagen .

Volkswagen ID. Buzz, поръчки за закупуването на който към този момент се одобряват, а първите му доставки ще бъдат осъществени през есента в Европа, дебютира в двете си съществени версии ID. Buzz (петместен) и ID. Buzz Cargo (лекотоварен).

И двете версии на електрическия автомобил ID. Buzz, който е създаден на модулната платформа за електрически автомобили MEB (Modular Electric Drive Kit) на Volkswagen Group, употребяват батериен модул с потенциал от 82 kWh, който ще може да бъде зареждан с потенциал от до 170 kW. Задвижването е посредством задните колела, като то е поверено на електромотор с мощ от 204 конски сили и въртящ миг от 310 Нм.

Volkswagen ID. Buzz, който ще получи също по този начин и версия с дълга база, е с дължина от 4712 мм, височината е 1937 мм (1938 мм при версията ван), а ширината е 1985 мм. При общоприета настройка на седалките на пътническата версия на Volkswagen ID. Buzz, свободният товарен размер на електрическия автомобил е 1121 литра, а товарната предлага свободен размер от 3.9 куб.м.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР