Само един депутат от Продължаваме промяната“ (ПП) бе въздържал се“

...
Само един депутат от Продължаваме промяната“ (ПП) бе въздържал се“
Коментари Харесай

Голям скандал в ПП! Какво направи депутат

Само един народен представител от „ Продължаваме промяната “ (ПП) бе „ въздържал се “ при днешното гласоподаване в Народното събрание за даването на военна помощ на Украйна. 

Без изненада, оказа се, че това е бургаският национален представител Константин Бачийски. Той имаше запаси и в предния парламент, когато бе гласувана декларацията, осъждаща военната експанзия на Русия против Украйна.
-->
Той изясни, че по време на дебата е предложил две публицистични ремонти, които не са били признати. А това било срещу националния ни интерес. 

Иначе Бачийски подкрепял даването на военна помощ за Украйна. Едното предложение на бургаския народен представител бе решението на Министерския съвет за даване на военно-техническа помощ на нападнатата страна да е такова, че да не отслабва отбранителните качества на България.

А другото – при договарянията със съдружниците с НАТО за придобиване на заместващо въоръжение Министерският съвет да даде на депутатите и съответните финансови планове. Това трябвало да се случи, тъй като това въоръжение нямало да ни бъде предоставено гратис.

„ Аз желаех ние, народните представители, да получим информация какъв брой би коствала тази подмяна, т.е. какви ще са финансовите планове, с цел да можем да вземем обективно решение “, сподели Бачийски пред „ Флагман “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР