Само дни, след като Глория бе изписана от ВМА, майка

...
Само дни, след като Глория бе изписана от ВМА, майка
Коментари Харесай

И майката на Глория влезе в болница с Ковид

Само дни, откакто Глория бе изписана от ВМА, майка й - националната певица Стефка Пенева, също бе призната за лекуване на Ковид. И до момента в който попфолк звездата впечатлила медицинския личен състав с възпитано и търпеливо поведение и провокирала удивление у лекарите, майка й създала на докторите спомагателни усложнения.

Твърди се, че госпожа Пенева затрупала така и така ангажираните медици с искания и условия. Бабата на Симона Загорова била постоянно недоволна и занимавала всички в отделението с личността си, като грандоманщината й можела да засенчи най-големите звезди на републиката, оплакаха се работещи на първа линия, представени от " LifeOnline.bg ".

Баба Стефка непрекъснато намирала по какъв начин да затруднява личния състав с всевъзможни налудничави приумици и въпреки че не била в заплаха, упорствала за цялостни проучвания и особено внимание. Скромността, която по-рано Глория демонстрирала, била неприсъща на националната певица, а условията й за храна, питиета, улеснения и отношение, контрастирали на фона на спешната обстановка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР