Само час след като проф. Антоанета Христова обяви, че вляво

...
Само час след като проф. Антоанета Христова обяви, че вляво
Коментари Харесай

Ново 20! БСП-2 до края на годината. Ами сега?

Само час откакто проф. Антоанета Христова разгласи, че вляво има ниша оставена от Българска социалистическа партия и не изключи опцията отцепниците да създадат своя партия, думите й удостовери Красимир Янков. Той напусна партията, засегнат от Нинова. А в този момент даде знак, че прави БСП-2.

До края на годината ще има нов ляв политически план. Има интервал на подготовка, само че би трябвало да се случи преди Нова година. Този план ще съставлява левия гласоподавател,  каза неофициалният водач на отцепниците от Българска социалистическа партия Красимир Янков в " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

  " Следващите избори ще дадат опция гласоподавателите да се припознаят в доста политически планове. Затова е необходим и подобен ляв план. "

Янков акцентира, че не поддържа държавното управление, а обезпечава работата на Народното събрание. Той сподели, че няма време да се провокират предварителни избори, само че колкото по-бързо бъде свалено това държавно управление, толкоз по-малка е вредата. Янков обаче счита, че бюджетът би трябвало да бъде признат наложително и по тази причина се записва в Народното събрание. Той не приема да има Велико народно събрание и нова Конституция.

Красимир Янков сподели, че всеки, който е напуснал Българска социалистическа партия е взел своето решение независимо и напомни, че техните законодателни оферти са почнали да се случват след излизането им от Българска социалистическа партия. Той счита, че общото заседание на прокуратурата би трябвало да излъчва кандидатури за Европейски прокурори. Според него това е действително предложение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР