Само 1 лист от това растение ще предотврати много заболявания.

...
Само 1 лист от това растение ще предотврати много заболявания.
Коментари Харесай

Само 1 лист от това растение ще предотврати много заболявания

Само 1 лист от това растение ще предотврати доста болести. Расте във всеки двор!

Повечето от нас не осъзнават, че природата към нас ни дава многочислени изгоди за здравето. Когато да вземем за пример се спомене “левкемия ”, първото нещо, което ни идва на разум е химиотерапия и лекарства. В днешната публикация ще споделим с вас цялата нужна информация за глухарчетата, листата и корените му, тъй като те могат да създадат чудеса за хората, които се борят с левкемията.

Според няколко скорошни изследвания, коренът на глухарчето може да убие 3 типа левкемия, като отстрани до 95% от инфектираните кафези в границите на 48 часа!

Каролин Хам, онколог, показа случая на възрастен пациент, който страдал от миеломоноцитна левкемия, само че химиотерапията не дала позитивни резултати. И когато му предложили да стартира да употребява чай от корен на глухарче, след известно време доктор Хам била впечатлена от резултатите. Общото му здраве се подобрило. Този чай визира раковите кафези и ги кара да изчезнат в границите на 48 часа, като в това време подтиква растежа на нови здрави кафези. Има доста други проучвания, които потвърждават обстоятелството, че екстрактът от глухарче се бори с меланомата, рак на простата и всички други типове рак.

Някои други характерности на листата и корените на глухарчетата:

Екстрактът от глухарче се употребява в обичайна национална медицина от епохи, за лекуване на редица болести:

Анемия
Глухарчето е богато на витамини, желязо и протеини. Витамините са от значително значение за образуването на червени кръвни кафези, а желязото е значима част от хемоглобина. По този метод едно глухарче оказва помощ на страдащите от анемия да подобрят положението си.

Слаби кости
Глухарчето е богато на калций, който е жизненоважен за здравината и растежа на костите, глухарчето защищава от увреждания, свързани с възрастта. Това увреждане може да се дължи на свободните радикали и това постоянно се следи под формата на уязвимост и нежни кости.

Диабет
Сокът от глухарче подтиква производството на инсулин в панкреаса. Като диуретично натурално лекарство, глухарчето предизвиква по-често уриниране, което на собствен ред оказва помощ при отстраняването на спомагателната захар от тялото.

Предотвратява инфекции на пикочните пътища
Глухарчето предотвратява инфекциите в пикочните пътища и пикочния мехур, образуването на кисти в репродуктивните органи и проблеми с бъбреците.

Изчиства черния дроб
Високото наличие на витамини в глухарчетата, почиства черния дроб, като по този метод оказва помощ за вярното му действие. В същото време подкрепя храносмилателната система, като усъвършенства функционалностите на жлъчката. Витамин С понижава възпалението, оказва помощ при усвояването на минерали и предотвратява развиването на болести.

Подобрява храносмилането
Глухарчето подтиква апетита, усъвършенства храносмилането и балансира положителните бактерии в червата.

Подобрява положението на кожата
Млякото от глухарче се употребява при лекуването на кожни болести, породени от гъбична и микробна зараза. То има бактерицидни, инсектицидни и фунгицидни свойства и по тази причина се употребява необятно за лекуване на екзема, сърбеж и лишеи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР