Съмнявам се ГЕРБ да изкарат пълен мандат. Избори ще има

...
Съмнявам се ГЕРБ да изкарат пълен мандат. Избори ще има
Коментари Харесай

Весела Лечева: Избори ще има още след европредседателството

Съмнявам се ГЕРБ да изкарат цялостен мандат. Избори ще има още след европредседателството. Такава прогноза направи пред Канал 3 депутатката от Българска социалистическа партия Весела Лечева.   " Ние като съпротива се готвим за избори, тъй като това ръководство на парче е нездравословно ", добави тя.

Според нея ГЕРБ " сами се смъкват пред очите на европейците ", като уточни за образец отпуснатите от премиера Борисов 100 млн. лева отвън бюджета за заплати на служителите на реда. " Пред очите на европейците се отпускат 100 милиона за заплатите, просто се дават едни 100 милиона. Народното събрание е за това. За какво е в действителност Народното събрание? Бойко (Борисов) самичък си взима решенията и споделя " Ето ви 100 милиона за Министерство на вътрешните работи ". Но някой чу ли какво тъкмо ще се направи с тези 100 милиона? По 50 лева на калпак ли ще раздадат? Ето по този начин се ръководи - на парче и под напън ", заключи популярната спортистка, 5-кратен международен първенец по спортна пукотевица.

Тя разгласи за закъсняло решението на държавното управление за задействане процедурата за създаване на втори въжен превоз в Банско. " Първо този въжен превоз е доста дълго време отлаган - 10 години приказваме за втора кабинка, за един въжен превоз дали да бъде позволен или не. И тук се работи безусловно на парче ", посочи Весела Лечева.

" От 8 година ръководство ГЕРБ със своите бездействия или дейности не дава решение за развиване на районите, по този начин в този момент се стигна до опълчване на избрани групи от хора. Аз съм " за " развиването освен на Банско, само че и на Витоша. А за какво националните проекти за развиването на Пирин, на Витоша, на Рила непрекъснато се бавят? И за какво всички тези природозащитници не позволяват застрояването на нови спортни уреди?

Този туризъм може да даде икономическо развиване, занаят на районите, дава благоприятни условия за повече здраве, за развиване на цяла промишленост, на производството и на спортна екипировка, както вършат на всички места. "

За 5-часовата полемика в Българска социалистическа партия през днешния ден " за " или " срещу " противоречивата Истанбулска спогодба, Весела Лечева съобщи: " Спорът сред нашите евродепутати и Сергей беше, че в Конвенцията не участва третия пол или ние погрешно тълкуваме термините в нея.

Дали този превод е формален, дали е задоволително добре изработен, оттова идва трактовката има ли трети пол, до каква степен крие опасности за разнообразни тълкувания.

Ние считаме, че в последна сметка щом има опция за пояснение, това слага опасности. Ние си имаме нашите законни органи, по които взимаме решенията в България. Ние няма по какъв начин да престъпим християнските полезности, народопсихологията ни ", сподели депутатката от Българска социалистическа партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР