Аз няма да обиждам, да квалифицирам, да мразя, макар и

...
Аз няма да обиждам, да квалифицирам, да мразя, макар и
Коментари Харесай

Писателят Недялко Славов изпепели Истанбулската конвенция: Лъжа, накичена и гримирана като курва!

Аз няма да наскърбявам, да квалифицирам, да ненавиждам, въпреки и да съм надалеч по-красив, по-умен и извънредно по естествен и заслужен от болшинството кресльовци, които анатемосват народа си, че е див, тъп, православен, изостанал и прочие. Това написа писателят Недялко Славов, разяснявайки Истанбулската спогодба. Ето какво още написа и предизвестява създателят на романа " Камбаната " във фейсбук:

" Искам единствено да се обърна към естествените българи. Представете си, че през днешния ден синът или внукът ви се връща от учебно заведение и споделя:” Днес играхме „ Пепеляшка”. В първата част играх принца, а във втората част ме облякоха за Пепеляшка”.

И това всеки ден! Докато един ден душeвността му рухне и свещенната виталност на живота бъде изтръгната от телцето му!

Това ми споделят мои познати млади майки, които живеят в Германия, Италия, Франция.

Помислете, драги естествени и скъпи хора. Да не го чуете в къщите си и Вие.

Това е тази по този начин наречена Конвенция. Природата не е съчинена от Конвеции и хитри служители, а от светла промисъл, от Висша нематериалност, от Демиургът. Много на съществено се взеха едни най-обикновени двукраки смъртници та да редактират света.

Истината се споделя накратко. С няколко срички. „ Мама” е двусрична дума, " Тате " също. Дори най-истинските думи са нями. „ Обичам” е дума на очите.

Лъжите се гримират и кичат като курви. С доста тунинг, с доста силикон, с доста фалш.

Не вярвайте на данайците. Змийски зъм има в даровете им. Не четете тези страници с букви, които погребват истината. Прочетете единствено член 14 на тъй наречените Конвеция и разберете каква машинация е всичко.

И единствено за край. В написването на тази телеграма на Отвъдното не е взела участие нито една правозащитна организация за протекция на дамата.

И още: В Гърция, люлката на цивилизацията и православната Църква тази телеграма е отхвърлена изрично от Парламента й! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР