„БСП за България” отново настоя от пленарна зала да бъде

...
„БСП за България” отново настоя от пленарна зала да бъде
Коментари Харесай

Парламентът се тресе! Делян Добрев към БСП: Викнете полиция и ме дайте за разстрел!

„ Българска социалистическа партия за България” още веднъж настоя от пленарна зала да бъде отхвърлен депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Призивът за това от парламентарната естрада направи националният представител Александър Симов. Като причини той уточни решението на Конституционния съд по отношение на оставката на Делян Добрев.

„ Трябва да сме в благозвучие с Конституцията, би трябвало да извършите това мое желание”, обърна се Симов към председателстващия съвещанието Валери Жаблянов. В отговор на апела националният представител от ПГ на ГЕРБ и ръководител на Комисията по правни въпроси Данаил Кирилов съобщи: „ Аз остро правя възражение да се позволяват сходни процедури от народни представители в залата на този парламент.

Всички оратори, откакто са в тази зала, би трябвало да имат задоволително подготвеност, с цел да знаят по кое време се приключва мандатът на национален представител”. Той настоя апела за премахване на Добрев от зала да не бъде допускан.

Изказване направи и Делян Добрев. „ Чудех се в последните дни за какво толкоз ме ненавиждат сътрудниците от Българска социалистическа партия и единствената причина, която открих е, че всеки ден съм със синя вратовръзка. Днес особено съм си поставил червена”, съобщи той. След това Добрев се обърна към Жабланов и му сподели: „ Предлагам освен да ме отстраните от зала, а да викнете и полиция, с цел да ми сложат белезници или напряко да ме дадете за разстрел”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР