Съмнявам се дали ще е възможно кабинет Василев със 121

...
Съмнявам се дали ще е възможно кабинет Василев със 121
Коментари Харесай

Станишев на фронта! Посочи големите грехове на кабинета

Съмнявам се дали ще е допустимо кабинет " Василев " със 121 или 125 подкрепящи го депутати да може да преведе България през толкоз тежки тествания. Това съобщи пред БНР водачът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, евродепутат, някогашен министър председател на България и някогашен водач на Българска социалистическа партия.

Поведението на държавното управление на Кирил Петков беше доста рисковано до момента. Още на 19 март министърът на финансите разгласи, че ние няма да водим договаряния с " Газпром " за възобновяване на контракта, който изтича тази година. С което предопредели и първите две страни, на които им стопираха доставките, бяха тъкмо Полша и България, тъкмо страните които оповестиха, че няма да имат връзки с " Газпром " повече. Хубаво е да има диверсификация, само че в случай че не си обезпечил опция на доставките, това е безконтролно ", разяснява още Станишев. 

По думите на някогашния водач на Българска социалистическа партия е много важно не по какъв начин социалистите са влезнали във властта, а по какъв начин ще излязат от нея: " Виждаме, че редица значими за гласоподавателите на Българска социалистическа партия тематики не бяха предпазени.... Неубедително звучи, че не изнасяме оръжие за Украйна. Обществото е наясно, че изнасяме за други страни, откъдето то се препраща. Второ - тематиката с газовите доставки ".Станишев акцентира, че един от " огромните грехове на Политическа партия е, че са трансформирали " латентното разделяне на русофили и русофоби в доста остро ".

" Много евентуално е да бъде закрито посолството на Руската федерация в България и да има други дейности, които да имат стопански последствия. Едното е газът, само че и доста други са вероятни ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР