Самият факт, че сте отворили очите си тази сутрин, е

...
Самият факт, че сте отворили очите си тази сутрин, е
Коментари Харесай

7 начина да започнете деня с добро настроение

Самият факт, че сте отворили очите си тази заран , е задоволителен мотив да се усмихнете. Но в случай че не ви е задоволително, ще ви предложим още 7 метода да започнете деня с положително въодушевление.

Защото, и в това няма никакво подозрение, денят се познава по сутринта. Е, и по метода, по който приключи, само че това не касае сегашната публикация.
 Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC! Edna предлага Пребори бръчките и изтощената кожа с NIVEA Q10plusC!
И по този начин, предлагаме ви хрумвания за започване на сутринта по позитивен метод, а не с хвърлен по котката чехъл.

Пет неща, за които сте си признателни

Да се харесваш, е повече от отлично. Ако ви е мъчно да поддържате положително самоуважение, направете следното упражнение.

Всяка заран, още в леглото, си помислете за 5 неща , поради които сте си признателни – сами на себе си. Например, за това, че приятелите ви се доверяват, че можете да пеете, че сте проведени, че готвите фантастични кюфтета по чирпански и че поздравявате съседите във входа.

Правите ли го постоянно, незабелязано ще виждате живота си и себе си в по-добра светлина . А това е най-голямата добра смяна, която можете да си аргументите.

Поглезете се

Направете си кафе и се върнете в леглото . Прочетете няколко страници от обичана книга, пуснете си една серия от „ Приятели “ или няколко песни, които ви карат да се чувствате добре.
 Thinkstock
Гушкайте котката, поиграйте с детето или закусвайте нещо вкусно. Животът не е единствено бързане за работа, работа и прибиране от работа.

И си спестете престъпната хроника от утринните телевизионни излъчвания. Лошите вести за закуска са най-вредното нещо, което можете да си аргументите.

Поставете си цели

Служебни или персонални, няма значение. Ако не сте на работа, направете си проект за деня. Когато човек знае какво го чака, се усеща по-спокоен и убеден в себе си.

Предайте щастието нататък

Най-лесният метод да се почувствате по-добре е като накарате някой различен да се усмихне . Тази безспорна истина може да претворите в каузи, като се обадите преди работа на другар, на родителите си и на баба и дядо.
 Thinkstock
Ако сте другари с сътрудниците си, напишете им нещо занимателно преди още да стигнете в офиса. Така там ще ви чакат усмихнати лица и положително въодушевление.

Уловете блуждаещите мисли

Ако се събуждате с глава, цялостна със задания, незавършени планове и безредни проекти, напишете всичко на лист.

Така ще отпадне напрежението, че ще забравите нещо, а и ще ви е по-лесно след това да започнете да отмятате дилемите.

Протегнете се

Гледайте от котките и децата. Те знаят интуитивно по какъв начин се живее добре. Протегнете се заран за няколко минути и допаминът ще завладее всяка клетка на мозъка ви.
 Thinkstock
Може да ви завладее и предпочитание за повече извършения, като усетите по какъв начин пукате и скърцате, което, съгласете се, е положително начало на деня.

Планирайте нещо хубаво за края на деня

Към всяка вечер би трябвало да се отнасяме като към петък вечер – с задоволително внимание да организираме прелестно превозване на остатъка от деня.

Така ще знаете, че ви следва нещо хубаво след дългия работен ден и през целия ден ще ви е усмихнато.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР