“Самият факт, че доскоро финансовият министър критикуваше кандидатурата на Димитър

...
“Самият факт, че доскоро финансовият министър критикуваше кандидатурата на Димитър
Коментари Харесай

Деян Дечев: Когато БСП участваше в управлението, реализирахме социална програма за 20 млрд. лева

“Самият факт, че до неотдавна финансовият министър подлагаше на критика кандидатурата на Димитър Радев, загатва за диалози на едно друго равнище, които остават загадка за необятната общност. Това е задоволителен мотив за Българска социалистическа партия да не го подкрепим. ” Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България ” Деян Дечев в ефира на NOVA News.

“БСП приказва за паралелната страна от най-малко 7 години. Вчерашният сюжети с комисиите също беше част от това. Най-малкото - можеше да разгласят на другите парламентарни групи, че са си разпределили порциите. В кабинета “Петков ”, позициите в комисиите бяха разпределени из всички парламентарни групи, а в този момент нямаше никакъв разговор ”, сподели социалистът, представен от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

По думите му се схваща, че сега Българска социалистическа партия са фокусирани върху бюджета. Те оферират мощен обществен пакет, който ще бъде препоръчан сред първо и второ четене, с ограничения присъщи за Българска социалистическа партия.

Дечев разкри, че някои от нещата, които социалистите оферират са безвъзмездни медикаменти за деца до 14 година, нарастване на майчинството за втората година в размер на минималната работна заплата, преизчисляване на пенсиите, нарастване на детските надбавки, нарастване на заплатите на държавните чиновници.

“За следващ ден пред Народното събрание има митинги, които са срещу този бюджет. Ние разговаряхме с КНСБ. Ние сме измежду хората, по тази причина Българска социалистическа партия предлага ограничения, които дават отговор на потребността на хората ”, добави той.

“По думите на Асен Василев, финансовите разноски няма да бъдат изпълнени, по тази причина ние предлагаме средствата да дойдат от там. Когато Българска социалистическа партия участваше в ръководството, реализирахме обществена стратегия в размер на 20 милиарда лева при бюджет с сходни характерности. Политическа партия бързо не помниха за своите моментни нараствания. Всичко е въпрос на политическа воля ”, съобщи за край Деян Дечев.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР