Софийските социалисти се включиха в ежегодната кампания на БСП Солидарен

...
Софийските социалисти се включиха в ежегодната кампания на БСП Солидарен
Коментари Харесай

Софийските социалисти зарадваха хората с козунаци и продукти от първа необходимост

Софийските социалисти се включиха в годишната акция на Българска социалистическа партия „ Солидарен Великден “, като зарадваха столичани с козунаци и артикули от първа нужда.
 
В регион „ Младост “ те подариха  100 козунака на хора в потребност. Инициативата им беше посрещната позитивно от жителите, които показаха вяра тя да продължи.
 
В „ Солидарен Великден “ се включиха и социалистите от Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия в регион „ Подуяне “, които, по самодейност на заместник-председателя на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин, подариха десетки козунаци, яйца, олио, брашно и консерви на възрастни хора в потребност. Те получиха благодарности от хората за тяхната угриженост.
 
Председателят на МО в Българска социалистическа партия Габриел Вълков също взе участие в акцията, дружно с младежите в „ Лозенец “. Те поддържаха с хранителни пакети своите съграждани в потребност, с цел да им обезпечат по-топъл и ярък празник.
 
„ Вярваме, че същинската взаимност стартира вътре в нас и че дружно можем да създадем по-добра среда за всички “, показа Вълков за самодейността.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР