Сами стигнахме по пътя за Шенген, осъзнаването на нелепата политика

...
Сами стигнахме по пътя за Шенген, осъзнаването на нелепата политика
Коментари Харесай

Радев: Управляващите трябва да гарантират влизането ни в Шенген

Сами стигнахме по пътя за Шенген, осъзнаването на нелепата политика на ръководещите, която не вкара и една стотинка в бюджета, ни злепостави като обезсърчителен сътрудник и резултатът е дипломатически скандал и напън от страна на Унгария.

Управляващите дължат пояснения за саботиране на европейската ни интеграция, за което аз предизвестих. Това съобщи президентът Румен Радев преди да замине за Косово, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Призовавам ръководещите, макар че изгубиха 2 месеца, най-малко оставащите дни до Нова година да ни подсигуряват пълноценното приемане в Шенген. Припомням, че с дипломация и старания успяхме да реализираме съответен ангажимент по време на служебното държавно управление, за жалост този подтик не бе развъртян, а сами си издигнахме преграда, добави Радев.

Политическото двуличие има висока цена и тази цена не се заплаща от политиците, а от жителите и бизнеса. До скоро водачите на Политическа партия и Демократична България се надпреварваха да тръбят, че Борисов и Пеевски са корупция, мафия и задкулисие и че би трябвало да бъдат държани надалеч от властта, през днешния ден те ръководят дружно, изнасилват конституцията дружно и дружно щели да ни избавят от корупцията, това е толкоз зловонно, че миризмата доближава и до тези, които търсят всеки мотив да не влезем в Шенген, добави Радев. Правите ли разлика сред приобщаване на българи по рождение и настоящето решение за вкарване в ръководството в Народно събрание на чужденци с български паспорт, вършиме ли разлика, страните от Европейски Съюз и настоящето вкарване за страните от целия свят. Има разлика, безапелационен е Радев. Мнозинството или не осъзнава в какво ни вкарва, или вършат тези промени за съответни хора, сподели Радев. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР