Саманта Маркъл, полусестрата на херцогинята на Съсекс, заяви в ефир,

...
Саманта Маркъл, полусестрата на херцогинята на Съсекс, заяви в ефир,
Коментари Харесай

Саманта към Меган: Ти посрами семейството

Саманта Маркъл, полусестрата на херцогинята на Съсекс, съобщи в ефир, че Меган е посрамила семейството им и дължи опрощение на татко им Томас.

Саманта даде следващото си тв изявление на тематика Мегзит, в което продължи нападките към кралската снаха. Тя укори някогашната актриса, че не изпитва разкаяние поради тъгата и страданието, които предизвиква на фамилията си.

„ Ако би трябвало да сме почтени, Меган не е демонстрирала угриженост нито за нашето, нито за кралското семейство. Баща ни й обезпечи превъзходен живот, а тя го унижава намерено. Щеше да е сервитьорка без него. Тя би трябвало да преглътне егото си, да не помни за репутацията си и да се осъзнае. Скърбя за татко ни и тя му дължи опрощение “, разяснява Саманта.

Полусестрите са отчуждени от над десетилетие и не са се виждали от преди кралската женитба през 2018-а, на която Саманта не беше поканена. Тя не се е срещала с принц Хари, нито е виждала племенника си Арчи. Томас Маркъл също не е виждал внука си и твърди, че даже няма негова фотография.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР