Съжалявам искрено, че още в първия ден на новото Народно

...
Съжалявам искрено, че още в първия ден на новото Народно
Коментари Харесай

Борисов: Стари муцуни излъгаха младите хора

Съжалявам откровено, че още в първия ден на новото Народно заседание има излъгани упования и стана ясно, че силата на младежите, искащи по-добър живот, беше употребена, с цел да се намърдат в Народното събрание добре забравени остарели лица.

Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на днешното изключително съвещание на Министерския съвет.

„ Ние ще внесем мажоритарни избори и в случай че желаят, да ги одобряват. Но скърбя, че тези, които години говореха, че това е най-важното, в този момент ще се плъзнат по една популистка повърхност да създадем дотацията на париите един лев и да вкарат цялата политическа класа в ръцете на олигархията, на тези, които във всяко изявление не пропущат да кажат, че са платили митингите “, уточни Борисов. 

Министър-председателят обърна внимание, че  „ новите лица “ в Народното събрание в реалност не са по никакъв начин нови, а добре забравени остарели лица и даде за образец Кристиан Вигенин, Атанас Атанасов, Татяна Дончева, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Христо Иванов.

„ Възхищавам се на младежите, които се бунтуват, които желаят по-добър живот, само че скърбя откровено, че те бяха употребявани от платените протестъри.

Имаше сила, имаше младежи, които фактически желаят да се трансформира страната непрестанно – точно тези хора генерират силата и смяната.  Но те бяха употребявани, с цел да може тези остарели муцуни още веднъж да се намърдат в Народното събрание “, посочи Борисов. 

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че стартира сериозна работа по подготовката на новото държавно управление, което ще бъде препоръчано от поставените преди всичко от гласоподавателите на състоялия се избор.

„ Трябва да дадем визия по какъв начин ще изгледа един нов уравновесен, евроатлантически кабинет. Трябва да свършим работата качествено и да подготвим положително държавно управление “ безапелационен беше Борисов. Министър-председателят разгласи, че има намерение да работи целеустремено по тематиката и затова излиза в отпуск, като ще бъде заместван от вицепремиера Томислав Дончев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР