Сахар Табар, която стана известна с това, че копира външния

...
Сахар Табар, която стана известна с това, че копира външния
Коментари Харесай

Двойничката на Анджелина Джоли проговори за пластичните си операции

Сахар Табар, която стана известна с това, че копира външния тип на Анджелина Джоли, разяснява нещата, които се изписаха за нея през последните седмици.

Младата иранка опроверга огромна част от изказванията, които медиите написаха за нея, в това число и броя на пластичните ѝ интервенции. Тя удостовери, че се е подлагала на такива интервенции, само че те напълно не са 50 на брой, а надалеч по-малко, оповестява.

Твърдеше се, че тя е свалила 40 кг, с цел да наподобява на обичаната си звезда, само че това също се оказа, че не е напълно правилно. Момичето удостовери, че фактически е изгубила част от тежестта си, само че това изобщо не са 40 кг.

19-годишната иранка призна, че в действителност е голям почитател на Джоли, само че типът ѝ не е въодушевен от нея. Оказа се просто, че външния тип на момичето се дължи на доста грим и култивиране на фотосите, преди те да бъдат качени в обществените мрежи.

Тя споделя на осведомителната организация Спутник: "Преди да споделя своя фотография, се пробвам да обработя лицето си, колкото се може повече. Искам да наподобявам занимателно и друго. Феновете ми знаят, че това не е същинското ми лице. "

Сахар показа своя фотография с доста малко грим и без обработка, с цел да видят хората по какъв начин в действителност наподобява тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР