Сагата между двете най-близки до сърцето на Кирил Петков жени

...
Сагата между двете най-близки до сърцето на Кирил Петков жени
Коментари Харесай

Линда нахлу при Лена! Жената на Киро бясна, прекарвал пак повече време с Бориславова, отколкото с нея

Сагата сред двете най-близки до сърцето на Кирил Петков дами – законната му брачна половинка Линда и някогашната му говорителка Лена Бориславова, продължава да се развива и мощно прилича сюжета на латиносериал.

Канадката е почнала да следи и шпионира по-младата си съперничка, само че не физически, а в обществените мрежи. Сладкарката,която повече от година игнорираше съществуването на Бориславова, не загатваше името ѝ на никое място, не желаеше да се засича с нея на общи събития и изрично отхвърляше даже да бъдат приятелки от учтивост в обществените мрежи, е обърнала палачинката. От няколко дни насам Линда е в листата с почитатели на Лена в платформата инстаграм, където Бориславова споделя свои персонални фотоси всекидневно. Любопитното е, че някогашната говорителка на Петков е заключила профила си и всеки, който желае да гледа персоналното наличие, което тя разгласява, би трябвало да ѝ изиска персонално позволение.

Така дамата на Киро се унижила да изпрати молба за утвърждение към Лена, на която Бориславова е откликнала. Куриозното обаче е, че адвокатката не е върнала жеста на Линда и не я е „ последвала “, явно демонстрирайки, че не се интересува ни минимум от нея и живота ѝ на майка и стопанка. В същото време канадката обаче се оказва по-скоро разузнавач и единственото, което прави, е да гледа красивите фотоси на изтупаната Бориславова, които тя разгласява от другите си екзотични воаяжи по света. Жената на Петков нито ги харесва, нито ги разяснява и очевидно няма мощ, която да я накара да направи комплимент на своята най-голяма врагиня, написа вестник „ Ретро “.

Припомняме, че абсурдът сред двете се зароди още напролет, когато в медиите излезе информация, че Линда е свалила Лена от държавния аероплан с делегацията за Ватикана и е заела нейното място на борда. После пък гръмна скандалният клип с парапета, на който Кирил Петков опипва брюнетката, до момента в който тя отключва апартамент, в който двамата се уединяват. В последния им ден на власт пък Лена и Киро бяха снимани да се държат за ръце в Министерския съвет, а след това се оказа, че фотографията била оптическа машинация.

Въпреки че брачната половинка му реализира краткотрайно превъзходство и съумя да „ изрита “ Бориславова от политиката, в последно време Петков още веднъж се среща всекидневно с фаворитката си из закътани заведения в столицата, пренебрегвайки фамилията си. В политическите среди от дълго време се разяснява, че сумарно за последната година той е прекарал доста повече часове с Лена, в сравнение с с жена си, което сигурно се е отразило зле на брака им.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР