Съединените щати разговарят със съюзниците си за прехвърляне на танкове,

...
Съединените щати разговарят със съюзниците си за прехвърляне на танкове,
Коментари Харесай

Съветски танкове ще спират руското настъпление в Донбас

Съединените щати беседват със съдружниците си за прекачване на танкове, създадени в Съветския съюз, в Украйна, с цел да подкрепят защитата ѝ в изискванията на съветската военна намеса в тази страна. Това разкри в. " Ню Йорк таймс ".

Медията се базира на източник от администрацията на президента Джо Байдън.

Според източника Съединени американски щати се ангажират да изпратят на Украйна танкове, създадени в Съюз на съветските социалистически републики, защото последната ще знае по какъв начин да ги употребява. Танковете ще бъдат употребявани за повишение на успеваемостта на Киев в района на Донбас. Източникът обаче не споделя какъв брой транспортни средства ще изпратят Съединени американски щати и от кои страни.
 Руското външно: Доставките на оръжие за Украйна са законни цели
Руското външно: Доставките на оръжие за Украйна са законни цели

Кремъл готви описи с ответни лични наказания

Докладът се появи, откакто украинският президент Володимир Зеленски изиска от Запада да изпрати повече оръжия на страната му и съобщи, че Русия ускорява военното си наличие в Донбас.

Украйна ще получи и руски системи за противовъздушна защита.

Противовъздушна отбрана системите включват мобилни системи за противовъздушна защита от руската ера. Сред тях са комплекс Оса (SA-8 по подредба на НАТО), С-300 (SA-10) и S-300V (SA-12), както и ПЗРК Стрела-3 (SA-14).

Системите са изпратени от страна - сътрудник на НАТО и към този момент са на път.

Почти всички оръжия на стойност 350 милиона $, които бяха утвърдени от администрацията на Байдън за Украйна в края на февруари, към този момент са доставени, прецизират от Белия дом.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР