Съединените щати представиха флага на Американските космически сили.Той беше показан

...
Съединените щати представиха флага на Американските космически сили.Той беше показан
Коментари Харесай

Съединените щати представиха флага на Космическите сили

Съединените щати показаха флага на Американските галактически сили.

Той беше показан на публична гала в Белия дом от началника на новото звено в американската войска ген. Джон Реймънд.
Снимка: Reuters
Освен президента Доналд Тръмп, в Овалния офис бяха военният министър Марк Еспър, началникът на Военновъздушни сили Барбара Барет, както и ръководителят на Съвета на началник-щабовете на американските въоръжени сили ген. Марк Мили.
Космическите въоръжени сили на Доналд Тръмп са факт Американският президент съобщи, че превъзходствтото на Съединени американски щати в региона е жизненоважно
Според отчет на Белия дом Тръмп е бил щастлив от разкриването на флага (а и от цялостното действие на Космическите сили) и е коментирал, че “Бъдещето е в Космоса, а Съединени американски щати са водачите в него ".
Снимка: Reuters
Той възхвали и военното министерство за построяването на необикновено военно съоръжение, в това число и “супер ракета”, написа “Спейснюз”.

" Бих я нарекъл най-съвършенната ракета. От това, което чух онази нощ, тя ще е 17 пъти по-бърза от това, с което те (Китай и Русия) разполагат в този момент ", съобщи Тръмп.

Русия наскоро разгласи, че е създала ракета, способна да носи нуклеарен заряд и да лети със скорост, превишаваща над 20 пъти скоростта на звука.Китай също работи по хиперзвукова ракета, макар че тя няма да е толкоз бърза, колкото тази на Русия, само че ще е по-бърза, в сравнение с всичко, което имат в този момент Съединени американски щати в арсенала си, напомня ДПА

Еспър дефинира момента като “исторически”.
Снимка: Reuters
Във флага доминира мрачно синьото и бялото, които съставляват открития Космос. Делтата е отпратка към ранните години на американските Военновъздушни сили, само че и към формата на галактическите кораби.

Глобусът е земния дом на Американските галактически сили, а

Полярната звезда е справочник към сигурността и знак за непрестанно наличие и зоркост в Космоса. Трите по-големи звезди символизират “организацията, подготовката и оборудването” - функционалностите на Космическите сили.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР