Съединените щати могат да принудят украинския президент Володимир Зеленски да

...
Съединените щати могат да принудят украинския президент Володимир Зеленски да
Коментари Харесай

Дъглас Макгрегър разказа какъв ултиматум са поставили САЩ на Зеленски

Съединените щати могат да принудят украинския президент Володимир Зеленски да одобри капитулация. Бившият консултант на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър приказва за подобен ултиматум в изявление за формалния канал на Годфри Блум в YouTube.

Той призна, че Вашингтон неведнъж е обсъждал с политика въпроса за признание на провалянето в спора в Украйна.

„ Във Вашингтон нееднократно са казвали на Зеленски: или ще нападна Русия още, или ще дефинира изискванията за капитулация. С други думи, в случай че желае да оцелее и да остане в играта, той би трябвало да пожертва още повече украински бойци в безсмислено контранастъпление “, сподели Макгрегър.

По неговите думи, украинският водач е подложен на голям напън от страна на Съединени американски щати заради неналичието на значими триумфи на фронта. В същото време за украинската войска се развива много сложна обстановка заради липса на муниции и задоволително съоръжение, сподели някогашният чиновник на Пентагона.

Макгрегър допусна, че на Украйна не са останали доста оръжия от доставките, които към този момент е получила от западни сътрудници. В същото време Северноатлантическият алианс на практика не разполага с нужните запаси, от които Въоръжените сили на Украйна в действителност се нуждаят, заключи той.

На 14 май американският военачалник Бен Ходжис призна неуспеха на контранастъплението на украинската войска заради натиска на Запада върху Киев. Според него в администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън има политици, които „ не са ангажирани с нуждата от безспорна победа на Украйна “.

Превод: Европейски Съюз



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР