Съдията Волен Чинков няма да свири за неопределено време мачове

...
Съдията Волен Чинков няма да свири за неопределено време мачове
Коментари Харесай

Волен Чинков изваден от нарядите


Съдията Волен Чинков няма да свири за неопределен срок мачове в българския футбол. Арбитърът е открит за отговорен за разнообразни обстановки на дербито „ Славия “ – ЦСКА (1:0). Според съдийската комисия те са били и в двете направления. ЦСКА претендира за пет дузпи, а „ белите “ – за неотсъдени жълти картони.

Решението на БФС значи, че Чинков има оценка под 7,4 от дежурния наблюдаващ Евгени Геров. Конкретни неточности на рефера не се демонстрират. За повторно Чинков получава дълго наказване за мач на ЦСКА. Миналия сезон реферът даде несъществуваща дузпа за „ Ботев “ на стадион „ Българска войска “.

Чинков минава за един от най-хубавите млади съдии, който доближи и до интернационалната сцена. Но в последните две седмици върху него се събра доста „ червен “ яд. Причината е освен мачът със „ Славия “, само че е неотсъдени дузпи за „ Локомотив “ (Пд) против директния противник за купата „ Лудогорец “.

Вероятно Чинков няма да получи нито един наряд до края на календарната 2018 година, само че ще бъде върнат за първите кръгове на новата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР