Съдията, председателстващ предстоящия наказателен процес срещу бившия президент Доналд Тръмп

...
Съдията, председателстващ предстоящия наказателен процес срещу бившия президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Hush money съдия отказва „риболовната експедиция“ на Тръмп да призове информация за документалния филм на Сторми Даниелс

Съдията, председателстващ идния углавен развой против някогашния президент Доналд Тръмп в Ню Йорк в петък, отхвърли предлагането му да призове NBCUniversal за информация, включваща основен очевидец по делото Hush money, звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс.

Тръмп беше призовал NBCUniversal за информация, обвързвана със „ Stormy “, документален филм за актрисата, чиято премиера беше неотдавна в услугата за стрийминг на мрежата, Peacock. NBCUniversal е компанията-майка както на Peacock, по този начин и на NBC News.

Адвокатите на Тръмп обявиха, че търсят информация, която да покаже " скрито съглашение сред NBCU и Даниелс по отношение на датата на стартиране на документалния филм ", т.к. както и всякаква информация, която може да се отнася до процеса против него, който е плануван да стартира на 15 април.

В правно удостоверение, подадено по случая, Ерика Форстад, старши вицепрезидент по произвеждане и развиване в NBCUniversal, сподели, че Даниелс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР