Съдия-изпълнител сложи за пореден път на тезгяха известната къща за

...
Съдия-изпълнител сложи за пореден път на тезгяха известната къща за
Коментари Харесай

Продават хотел в Банско заедно с бащата на собственика

Съдия-изпълнител постави за следващ път на тезгяха известната къща за посетители „ Мамин Кольо “ в Банско, благосъстоятелност на Методи Стоянов. Сградата се състои от два жилището по 70 кв. м. и един от 120 кв. м., както и кръчма и двор. Интересното е, че обектът на ул. „ България “ N8 е със непокътнато прилагане до живот в интерес на бащата на Стоянов – Никола Хаджистоянов, който е един от първите хотелиери и ресторантьори в курортния град, написа Struma.com.

Това значи, че индивидът, който закупи 3 жилището от къщата, механата и двора с размер половин декар, няма да има законното право да изгони бащата на някогашния притежател. Няма алтернатива и да заплаща наем, тъй като в документите ясно е разпоредено, че Никола Хаджистоянов може да живее в къщата на сина си до края на живота си.

Дворът на къщата е оценен на 15 628 лева, механата, чиято повърхност е 160 квадратни метра, се продава за 103 069лв, по-малките жилища – за 44 439лв единия, а огромният апартамент в къщата е оценен на 78 220 лева Това е следващ опит да се продаде парцелът, само че до момента покупател по този начин и не се явил. Пазач на обекта е досегашният притежател Методи Стоянов, който е задължен да обезпечи достъп на всеки мераклия да прегледа парцела.

За пръв път постройката е била оповестена за обществена обмен през 2014г. поради необслужван банков заем, а оттогава до в този момент цената съвсем не е мръднала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР