Садисти обесиха малко кученце в село Еленино, област Стара Загора.

...
Садисти обесиха малко кученце в село Еленино, област Стара Загора.
Коментари Харесай

Млада жена намери кученцето си обесено на тръба минути преди НГ! Разказът й е потресаващ

Садисти обесиха малко кученце в село Еленино, област Стара Загора. Стопанката му Ренета Петрова едвам не се разплака пред Нова телевизия до момента в който разказваше по какъв начин минути преди настъпването на 2024-та е намерила домашният си любим със сезал на врата, висящ на водопроводна тръба в края на улицата. Така вместо да се радва, тя посрещнала Новата година, обляна в сълзи. 

Това е следващото безчовечие против животно, възкликна водещата на " Здравей, България " Мира Иванова, а кореспондентът Георги Манев добави, че става въпрос за необяснима свирепост. 

10-годишната Лора е избягала от своя дом поради гърмежите в последните минути на 2023-та. 

" От братовчед ми разбрах, че животното е избягало, до момента в който е посрещал посетители. Веднага започнах да го диря. Открих го в края на едната улица – проснато на земята. Никога не е стъпало там. Изпитах неизразим смут като го видях. Не мога да си показва кой би направил такова нещо. Кученцето ми беше малко и положително, в никакъв случай не е нападало хора ”, описа дамата.

" Не мога да си показва за какво са обесили Лора. С никого не сме се карали. Кучето е малко и не може да навреди на друго животно. Не мога да си показва по какъв начин са го хванали. То се опасява и бяга. Сигурно са го притиснали някъде или двама души са я гонили ", споделя Рени. 

" От полицията споделиха, че ще разпитат който могат и ще създадат всичко допустимо, с цел да заловен килъра. Може причинителите да са хората, които живеят в къщата, само че е допустимо и да е някой различен, който е желал да им навреди ", прибавя тя.

Не мисля, че е допустимо някой да обеси животно и да го остави пред дома им показно на улицата пред всички, сподели още младата жена. 

" Серия от такива извратени насилници бяха осъдени през последните години. Надявам се и този да е следващият в тази група ", показа пък Мира Иванова. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР