Садио Мане, една от световните футболни звезди и играч на

...
Садио Мане, една от световните футболни звезди и играч на
Коментари Харесай

Садио Мане със счупен телефон - един от нас, Дели Али – и той, но по напиване

Садио Мане, една от международните футболни звезди и състезател на славния британски „ Ливърпул “ е приет от посетителите на мрежата за най-скромен измежду спортистите. Въпреки, че цената му на футболния пазар е над 150 млн евро, а за седмичната му заплата може да мечтае всеки, сенегалецът употребява остарял модел телефон, на който екрана е спукан.
Това бе разкрито от снимка минути преди мача на 29 декември със Уулвърхямптън, извоюван от мърсисайдци с 1:0. Голаджията слушаше музика през слушалките от своя телефон, който бдителни фоторепортери съумяха да снимат. Снимката мигновено закупи огромна известност в мрежата, като множеството консуматори утвърдиха държанието на Мане, поздравиха го за скромността и го нарекоха „ един от нас “.

Садио Мане от дълго време е добил известност измежду почитателите със своята невзискателност. Неведнъж е писано за това, че не се фука със скъпи коли и къщи, нито с посещаване в скъпарски курорти. Самият състезател в изявленията декларира, че в никакъв случай няма да не помни от кое място е тръгнал и какъв брой доста негови познати живеят оскъдно.

.
Трудният път от плажа към хотела...

Също „ един от нас “ бе наименуван през лятото различен футболист от британската висша лига – Деле Али, състезател на „ Тотнъм “. През юли той отпътува на отмора в гръцкия курорт Миконос. Али е с приятелката си, която по време на почивката им има рожден ден. Празникът е маркиран уместно в локално заведение. На другия ден снажният състезател заспива на плажа. Гаджето му Руби Мей го оставя да почине на мира. След няколко часа обаче вижда че нещо не е наред и вика на помощ чиновници на хотела, където са отседнали. Те оказват помощ на британския национал и викат доктор. Оказва се, че Дели Али е прекалил предната вечер с алкохола, а мощното слънце го е довършило на плажа… В мрежата мнозина се солидаризираха с Али и признаха, че да се напиеш като кирка и по-късно да се подложиш на жаркото слънце е живо самоубийство.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР