Съдебната сага между Диана Димитрова и Юлиан Вергов придобива все

...
Съдебната сага между Диана Димитрова и Юлиан Вергов придобива все
Коментари Харесай

Луиза Григорова побесня! Как защити Вергов

Съдебната сага сред Диана Димитрова и Юлиан Вергов придобива все по-любопитен процес. След като стана ясно, че Вергов печели делото, не щеш ли в този момент в обществените мрежи се отприщи същинска вълна от мнения на техни сътрудници. Поредното включване е от Луиза Григорова.

Актрисата застана твърдо зад сътрудника си Юлиан Вергов в абсурда му с Диана Димитрова и с цел да разясни какво тъкмо има поради, постна любопитен коментар в профила си в обществените мрежи, обвързван с насилието.
-->
От фотосите и текста на Григорова излиза, че съгласно нея фотосите, на които Диана Димитрова е насинена, в действителност са пресилени и са... просто грим. Именно с тях тя упрекна Вергов в упражнено принуждение и даже е безапелационна, че той я е удрял, написа " Блиц ".

От думите на Вергов пък, към този момент стана ясно, че е видял Диана да праща ужасяващи гласови известия на личната му щерка, само че по този начин и не огласи повече детайлности. И тъкмо това е станало причина за разправията сред двамата преди години.

" Направихме филм за домашното принуждение. Имахме не една и две срещи с публиката. Не можете да си визиите какво видях в очите на някои хора след кино лентата. Ще ви кажа – ужасът от изпитаното. Този филм за нас е значим, с цел да се повдигне въпросът, с цел да се приказва, с цел да бъдат избавени повече жертви на принуждение. Лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ!

И случаи, като този, на който всички трябваше да станем очевидци (защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на същинските жертви, омаловажават казуса, изкарват потърпевшите като “проявяващи каприз ”. Съответно изказаните неистини по тематика на Юли Вергов, който аз абсолютно поддържам и обичам, вредят освен на него и цялото му семейство, само че и на обществото ни.

Тези фотоси тук ви демонстрирам, с цел да видите кооооолко доста и реален грим има в киното, а за жалост очевидно също толкоз фалш. Благодаря за вниманието! ", гласи поста на Луиза Григорова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР