Съдебната реформа се използва за политически PR от Продължаваме промяната“

...
Съдебната реформа се използва за политически PR от Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: В коалиция с БСП и ДПС никога няма да ни видите

Съдебната промяна се употребява за политически PR от " Продължаваме промяната “ и " Демократична България “. Това разяснява ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в ефира на bTV. По думите й правосъдното законодателство съзнателно не се придвижва напред единствено тъй като тази тематика служи за предизборна акция на Политическа партия и Демократична България.

Тя уточни, че ГЕРБ не е на власт от две години, а в кабинета " Петков “ измененията са можели да минат и добави, че по част от измененията Върховният касационен съд е оповестил, че са противоконституционни.

" Най-големият проблем на 48-ия парламент не беше какви закони одобри или не одобри, а че не излъчи кабинет “, сподели още Атанасова.

По мотив обединяването на " Продължаваме промяната “ и " Демократична България “, Атанасова съобщи, че " БСП традиционно се коалира с много по-малки партии, само че в никакъв случай не е първа ". 

В коалиция с БСП и ДПС никога няма да ни видите, съобщи още Атанасова. Тя изясни, че срещата сред водачи е нещо обикновено в политиката. Така тя отговори на въпрос за това, че Бойко Борисов се е срещнал с Корнелия Нинова в Народното събрание. Тя уточни, че няма решение за влизане в коалиция с БСП.

Атанасова изясни, че за нея е вдишване на отговорност водачите да са отпред на листи. Запитана дали след това Бойко Борисов ще се откаже от депутатското си място, тя изясни, че е било поставяно изискване водачът на ГЕРБ да не взе участие в законодателната и изпълнителната власт.

" Бойко Борисов показа, че за него мястото в Народното събрание никога не е самоцел и не му би трябвало имунитет, тъй като той няма от какво да се пази, с цел да се пази за депутатски имунитет. Тоест не се тормози нито от възможни някакви следствия, нито от нищо. В последна сметка след предходните избори някои желаеха да го пенсионират, други го желаеха на отдалечен остров. Трети го желаеха в пандиза и какво ли не. Бойко Борисов със сигурност ще бъде в парламентарните листи на коалиция ГЕРБ-СДС “, сподели тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР