Съдът във Вашингтон наложи мярка за неотклонение на бившия президент

...
Съдът във Вашингтон наложи мярка за неотклонение на бившия президент
Коментари Харесай

Съдът определи мярка за неотклонение на Тръмп

Съдът във Вашингтон наложи мярка за неотклонение на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп по делото за опит за имитация на изборите през 2020 година, оповестява американският вестник The New York Times.

Прокурорът Томас Уиндъм разгласи, че двете страни са постигнали съглашение за мярката за неотклонение. Така Тръмп се задължава да не нарушава федералните или щатските закони, да подписва обвързване за явяване в съда и да го прави, откакто бъде свикан.

Също по този начин той не би трябвало да поддържа връзка със очевидците по делото по никакъв метод, с изключение на посредством юристите си. Бившият водач на Белия дом се съгласи с поставените условия.

Следващото съвещание по делото е планувано за 28 август тази година.

Преди няколко дни беше обявено, че Тръмп ще бъде изправен пред обвинявания по дело за опит за подправяне на резултатите от президентските избори през 2020 година. Според обвинителния акт Тръмп влезнал в скрит план с шестима души.

По-късно някогашният президент бе упрекнат по четири точки. Според публикуваната информация огромното жури е намерило задоволително доказателства, предоставени от управляващите, с цел да повдигне следните обвинявания: " скрит план за машинация на Съединени американски щати “, " скрит план за подправяне на показания на очевидци “, " скрит план против правата на американските жители “, " възпрепятстване и опит за възпрепятстване на производството “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР