Григор Димитров загуби от Тейлър Фриц с 2:6, 7:6 (11),

...
Григор Димитров загуби от Тейлър Фриц с 2:6, 7:6 (11),
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна от турнира в Рим

Григор Димитров загуби от Тейлър Фриц с 2:6, 7:6 (11), 1:6 в осминафинален мач на шампионата от сериите “Мастърс 1000 ” в Рим. Срещата сред двамата продължи малко над 2 часа и 40 минути.

Американският тенисист съумя да пробие първата ни ракета рано в първия сет, а при 2:3 Гришо имаше цели пет брейк пойнта, само че не съумя да върне пробива. Така в последна сметка Фриц завоюва сета с 6:2.

Във втория сет българинът подвигна още равнището и не позволи пробив, като той самият бе близо да завоюва, само че пропиля два сетбола, с цел да се стигне до тайбрек. В него пък хасковлията се нуждаеше от осем сетбола, с цел да завоюва сета след 13:11 в тайбрека.

Григор Димитров беше с травма, откакто падна на лявата си китка в предходния мач и игра с превързана ръка през днешния ден. Българинът изглеждаше отпаднал след трагичния втори сет и в третия позволи ранен пробив, последван и от още един, а Тейлър Фриц сграбчи успеха с 6:1 и се класира за четвъртфинал. Там американският тенисист ще срещне Александър Зверев или Нуно Боржеш.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР