Съдът в стара Загора гледа делото Делото, касаещо мярката за

...
Съдът в стара Загора гледа делото Делото, касаещо мярката за
Коментари Харесай

Адвокатът на Георги Николаев: Няма биологичен материал по дрехите му от нощта на нападението

Съдът в остаряла Загора гледа делото Делото, касаещо мярката за неотклонение на Георги Георгиев, упрекнат за жестокото нахлуване над Дебора Михайлова. Делото беше прекратено, тъй като токът в постройката спря.

Адвокатите на Георги Николаев упорстват той да бъде пуснат на независимост поради условия, които съгласно отбраната разколебават авторството на действието. По техни данни, има две експертизи, които потвърждават, че Николаев не е бил в жилището на Дебора по време на произшествието.

" Аз се срещнах с резултата от ДНК експертизата. Там е посочено, че няма какъвто и да е биологичен материал. Да, това е правилно. Няма какъвто и да е биологичен материал по облеклата на Георги, за които облекла прокуратурата твърди, че бил в нощта на нападението против Дебора. Намерената трасеологична експертиза - стъпка от обувка изрично не е на Георги нито по тип, нито по размери. Това е резултатът от трасеологичната експертиза ", сподели още юрист Валентин Димитров, представен от Българска национална телевизия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР