Съдът в Несебър реши да остави за постоянно в ареста

...
Съдът в Несебър реши да остави за постоянно в ареста
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста британския турист, нападнал човек с увреждания в Слънчев бряг

Съдът в Несебър реши да остави за непрекъснато в ареста 27-годишния британски екскурзиант Дани Джеймс, който буйства в хотел в Слънчев бряг и наби различен екскурзиант с увреждания.

Мотивите на съда бяха, че той е показал непримиримост при осъществяване на закононарушението, а майка му е признала, че двамата доста работят в Англия и идват на отмора в България,за да разпускат с алкохол.

Според държавното обвиняване младежът би трябвало да остане в ареста, тъй като може да се укрие, откакто почивката му към този момент е свършила.

Пред съда той е декларирал, че откровено съжалява и не е нападателен човек. Обяснил е, че е изпил няколко напитки и не помни какво се е случило. Поискал е да бъде освободен под парична гаранция от 10 000 лв..

Майката на подсъдимия британец, която е станала очевидец на случая, е напуснала страната ни. В правосъдната зала участваха бабата и дядото на младежа.

" Нищо не знаем. Бяхме на отмора в Слънчев бряг и не сме го виждали от Англия. Разбрахме, че е арестуван. За какво, не знаем ", уточни дядото на момчето, а съгласно баба му той е прелестен човек.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР