Съдът постанови постоянна мярка задържане под стража на 29-годишния Стефан

...
Съдът постанови постоянна мярка задържане под стража на 29-годишния Стефан
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Ето какво реши съдът за убиеца на красивата Виола!

Съдът постанови непрекъсната мярка " задържане под стража " на 29-годишния Стефан Станев, обвинен в убийството на приятелката си, съобщава  " Фокус ". От прокуратурата показаха, че има безапелационни доказателства за осъществяване на закононарушението от подсъдимия Станев и че има заплаха той да се укрие или да извърши друго закононарушение. Досега събраните доказателства са два ножа, бейзболен стик и железни боксове, както и показанията на двама души, пред които Станев е признал за убийството. В деня на закононарушението, съседите на Станев и приятелката му са чули звук от удари и женски писъци. Бяха изтъкнати данни за осъществена експанзия от страна на Станев против други лица, както и за използването на опиати от него.

Защитата на обвинения удостовери, че от събраните доказателства може да се допусна с огромна степен на възможност, че Станев е съпричастен към закононарушението.



Съдът реши, че са налице непротиворечиви доказателства за осъществяване на закононарушението от Стефан Станев. Основните доказателства са показанията на Невена П., която даже е видяла натрупа на жертвата и два ножа с кръв по тях, и на Велислав К.

Според съда се касае освен за съзнателно закононарушение, а за такова, при което е проявена свирепост и несъпричастност след убийството. Съдията уточни, че в дома на обвинения са открити редица наркотични субстанции, както и че при задържането му, в кръвта му са открити следи от такива.



Пред съда Стефан Цанев изрецитира единствено откъс от творбата на Христо Ботев " Смешен рев ". Постановлението на мярката предстои на обжалване в тридневен период.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР