Съдът определи мярка подписка за актьора Христо Шопов. Той беше

...
Съдът определи мярка подписка за актьора Христо Шопов. Той беше
Коментари Харесай

Съдът определи мярка подписка за актьора Христо Шопов

Съдът дефинира мярка " подписка " за артиста Христо Шопов. Той беше упрекнат за закана за ликвидиране против съседката си Патриция Тийвс.

От доказателствата по делото не стана ясно Шопов да е изричал репликата " Ще те гръмна в лицето с револвера си " и да е насочвал револвер. Самата Патриция не е декларирала изрично, че Шопов е насочил против нея оръжие, а изразила подозрения, че той е държал в лявата си ръка револвер. По думите на юриста на Шопов - Ина Лулчева - артистът е десничар.

Пострадалата е предала два видеозаписа от телефона си. В хода на досъдебното произвеждане записите са прегледани. На тях обаче не е снимано Шопов да държи револвер или да изрича коментираната имитация. В протокола за оглед е посочено, че Шопов е държал връзка ключове.

Относно словесната закана за ликвидиране (Ще те убия, Im gonna kill you) и това, че Шопов е хванал с ръка под брадата Патриция, блъснал я в ограда и я съборил на земята - в здравната експертиза е посочено, че пострадванията на Патриция са от нощта на случая. Съдът одобри, че репликата е изречена в хода на спора.



Самата Патриция не е съобщила за предишни пререкания с обвинения. В показанията си, тя е показала, че с Шопов не са се поздравявали и че той приказва британски език. Няма данни Тийвс преди този момент да е подавала сигнали към Шопов и другите съседи.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР