Съдът не се съгласи с възраженията на защитата, че определението

...
Съдът не се съгласи с възраженията на защитата, че определението
Коментари Харесай

Апелативният спецсъд остави в ареста бившия кмет на „Младост” Десислава Иванчева

Съдът не се съгласи с възраженията на отбраната, че определението на спецсъда е голословно, погрешно и незаконосъобразно. Според съдиите има заплаха Иванчева да извърши ново закононарушение, както и обосновано съмнение, че тя е направила закононарушение.

Пред медиите юристът на Иванчева Димитър Марковски изясни, че обвиняването по делото за корупция ще бъде прецизирано в петък и при започване на идната седмица прокуратурата ще предяви материалите по него на отбраната.

10 нови градежа в "Младост "

Според юриста доказателствата, с които разполага прокуратурата, приказват за "една извънредно огромна операция във връзка с Иванчева ". По думите му не е правилно, че по делото е работено всестранно и цялостно.

Десислава Иванчева била призната по неотложност в болничното заведение в пандиза

Десислава Иванчева дефинитивно падна от поста кмет на "Младост "

Прокурор Тихомир Стоев сподели пред публицисти, че деловодителка в общината е направила операция на деловодната система.

Той изясни, че са пренасочени преписки, адресирани и получени за решение от Десислава Иванчева към зам.-кметове на общината.

Според обвиняването това е направено за да се противодейства на тезата на прокуратурата, че преписките са бавени от страна на Иванчева. В момента тази служителка била отвън страната и когато се прибере ще бъде разпитана.

ВИЖТЕ ЗРЕЛИЩНИЯ АРЕСТ ИВАНЧЕВА В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Преди да стартира съвещанието Иванчева се обърна посредством медиите към жителите на кв. "Младост " да бъдат спокойни по повод преместването на вложителите по отношение на проблематични планове и градежи.

Главният проектант на София изясни за практиките на Иванчева в "Младост "

След ареста на кметицата, хаосът в „ Младост “ продължава

Кметът на „ Младост “, нейният заместител Биляна Петрова и Петко Дюлгеров бяха арестувани при акция за корупция и им бяха повдигнати обвинявания за рушвет. Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова бяха задържани с 56 хиляди евро рушвет в колата ѝ. Банкнотите - 70 хиляди евро, 14 хиляди от които взима медиаторът, са били маркирани, а по ръцете на Иванчева, съгласно прокуратурата, са били открити следи от веществото, което демонстрира, че тя е пипала парите. Адвокатът ѝ Марковски отхвърля това.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР