Съд за Отровното трио заради снощните погроми и плащане на

...
Съд за Отровното трио заради снощните погроми и плащане на
Коментари Харесай

Рашидов иска съд за Отровното трио. И да плати сметката

Съд за Отровното трио поради снощните погроми и заплащане на сметката за вредите от тях изиска националният представител Вежди Рашидов. Колеги, имам възприятието, че вие в действителност не виждате какво става. И говорите, без да си давате сметка, че не служителите на реда замеряха с камъни и газ, а това го правеха протестиращите, сподели депутатът от ГЕРБ във връзка снощните ексцесии против униформените.

" Това, което се случи през вчерашния ден, е един митинг, иницииран и предизвикан от едно самозвано трио които са синове на тежката комунистическа номенклатура ", сподели още Рашидов. И продължи: " Бяхме очевидци на неконтролирана, грозна експанзия против българската полиция. ”. " Снощи границата беше премината. Десетки ранени служители на реда бяха в коридорите на лечебните заведения. Подложиха българските служители на реда на извънредно оскърбление ", възмути се депутатът.

" Апелирам към управляващите и Столична община сметката за всички разноски, които са свързани с митингите, блокадите и оказаната здравна помощ, да бъде връчена на инициаоторите на тези противозаконни метежи. Тази сметка е напълно на гърба на това безконтролно трио. Призовавам страната да даде на съд това безконтролно трио ", отсече Рашидов. Той разкритикува и президента Румен Радев за неговата имитация: " Мутри вън ", която му е основала лъжливо самолюбие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР