Sabre, една от най-големите компании за резервации на самолетни билети

...
Sabre, една от най-големите компании за резервации на самолетни билети
Коментари Харесай

Махат Аерофлот от една от най-големите система за самолетни билети

Sabre, една от най-големите компании за резервации на самолетни билети в света, приключва съглашението си за дистрибуция с съветския въздушен транспортьор Аерофлот, заяви компанията в четвъртък. Това може в допълнение да ограничи съветските въздушни пътувания, чиито самолети към този момент бяха неразрешени от въздушното пространство на множеството западни страни.

Държавният Аерофлот е водещият транспортьор и най-голямата самолетна компания в Руската федерация. Авиокомпанията има към 200 самолета във флота си и пътува до 146 дестинации по света. Изключването на софтуера за онлайн резервации може да затрудни самолетната компания да оперира в страната.

Sabre съобщи, че подхваща „ незабавни стъпки “ за унищожаване на Аерофлот от световната си дистрибуторска система, която се употребява от туристически организации, туристически уеб страници и корпорации по целия свят за извършване на покупки, запазване и обслужване на резервации за полети.

Sabre също подарява 1 милион $ на полския Червен кръст, с цел да поддържа напъните за помощ, защото огромен брой украински бежанци не престават да минават през границата.

Съединени американски щати, Канада и страните от Европейския съюз се сплотиха, като не разрешиха прекосяване на съветските самолети във въздушното им пространство. Очакванията са и съветският президент Владимир Путин да отговори с сходна мярка, като забрани на самолети на тези страни да минават през въздушното пространство на страната. Полетите може да отнеме повече време, защото се пренасочват към лимитираното въздушно пространство, само че авиационни специалисти споделят, че Русия евентуално ще понесе тежестта на затварянето.

Преди нашествието Аерофлот имаше направления до Маями, Лос Анджелис, Ню Йорк и Вашингтон, окръг Колумбия, и летеше над въздушното пространство на Съединени американски щати и Канада до дестинации в Карибите. Тези полети до и от Съединени американски щати към този момент са неразрешени и Аерофлот ще би трябвало да пренасочи полетите, с цел да стигне до известни ваканционни дестинации.

Сега, откакто е отсечен от софтуера за резервации на Sabre, за Аерофлот ще бъде доста по-трудно време да извършва и вътрешни полети. От своя страна Airbus и Boeing оповестиха прекъсване на части и услуги за съветския флот, което на процедура приключва поддръжката на съветските самолетни компании.

Amadeus IT Group, която дава програмен продукт за запазване на билети за съветските S7 и Ural Airlines, излезе със лично изказване малко след новината за Sabre. Компанията споделя, че е в развой на преустановяване на връзките си с съветските въздушни превозвачи.

Повече софтуерни новини може да прочетете .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР