Събраха над 10 000 долара за погребението на племенника на

...
Събраха над 10 000 долара за погребението на племенника на
Коментари Харесай

Изпращат убития в САЩ племенник на Гала в последния му път

Събраха над 10 000 $ за погребението на племенника на тв водещата Гала, който бе простреляна с четири патрона от служител на реда в Съединени американски щати.
Сестрата на починалия Георги Пенев – Мария, разгласи сметка за дарения, които да покрият опелото и разноските за юрист. Изпращането на момчето е през днешния ден в църквата „ Кръстопът “, която се намира в градчето Бъфало край Ню Йорк. Гала няма да участва.
Последно довиждане с Георги (Джордж) ще си вземат неговите родители, сестра му и приятелката му, която работи като сервитьорка. Водещата на утринния блок „ На кафе “ се завърна в ефир, което изцяло удостоверява, че ще пропусне погребението в Съединени американски щати.
Зрителите споделиха възмущението си от държанието на Гала във вчерашното предаване. Облечена в яркозелена рокля тя организира редица полемики с необятна усмивка и не сподели нито дума за загубата на момчето.
Припомняме, че за случая първо заяви сестрата на убития – Мария, посредством пост в обществените мрежи: „ В 2 ч. През нощта на 11 декември ме разсъни звънът на телефона. Полицай ми сподели, че моят брат Джордж, прочут на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от служител на реда от Фредония в понеделник, 10 декември в 1:30 ч. Следобед.
Полицаят нямало да бъде упрекнат в нищо “.
Под поста близки и другари изрекоха своите съболезнования и поддръжка на опечалените.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР