Сабото се завръща на мода през 2021-а, твърди в.Метро. Ние

...
Сабото се завръща на мода през 2021-а, твърди в.Метро. Ние
Коментари Харесай

Сабото се завръща на мода през 2021-а

Сабото се завръща на мода през 2021-а, твърди в. " Метро ".

Ние си мислехме, че от дълго време сме не запомнили този тип обувки, само че дизайнерските фешън сцени през 2020, даже и в цифров формат, ни подсказаха за завръщането на този тренд.

На Парижката седмица на модата марката " Ермес " изпрати моделите си в кожено сабо с класическа направа и цвят. Инфлуенсърката Луси Уилямс не стопира да се появява с хлопащите обувки и ги съчетава с къси чорапки.

Съмнителното със своята грациозност сабо дебютира в света на модата още преди 50 години. Но никой не може да отхвърли, че този продукт е извънредно комфортен и може да бъде събут без проблем когато и да е, съвсем като пантоф.

Дървеното сабо ни връща към Средновековието, когато това са били обувките на селячеството. Те са били евтини и идеално пригодени за селскостопанската работа, предпазвайки нозете от най-различни пострадвания.

Практичността на сабото сигурно ще бъде оценена и по време на пандемията. Не можеш да работиш у дома по пантофи и да излезеш с тях на улицата за покупки. Със сабото няма никакъв проблем в това отношение.

Има в наши дни богат избор на модели - от дървените, предлагани от Фабрицио Вити, до тези на " Гучи " с отвор за пръстите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР