Съболезнования запълниха секцията с коментари към публикацията на Спиърс, където

...
Съболезнования запълниха секцията с коментари към публикацията на Спиърс, където
Коментари Харесай

Бритни Спиърс в Инстаграм: Загубих бебето си

Съболезнования запълниха секцията с мнения към обявата на Спиърс, където почитателите показаха тъгата си.

Бритни Спиърс заяви, че е изгубила бебето си. Тя разгласява новината в профила си в Instagram в събота, съобщи БГНЕС.

" Това е унищожителен миг за всеки родител ", написа 40-годишната Спиърс.

През април Бритни разгласи, че чака дете от годеника си Сам Асгари. Тя реши да си направи тест за бременност, откакто откри, че наддава на тегло. В изказването си в събота тя сподели, че двойката е изгубила своето " бебе знамение ".

" Може би трябваше да изчакаме с оповестяването, до момента в който не сме били по-напреднали, но бяхме прекомерно разчувствани да споделим положителната вест ", се споделя в изказването ѝ.

В обявата поп-изпълнителката написа още, че тя и годеникът й ще продължат да се пробват да " разширят нашето прелестно семейство ", само че помолиха за усамотение, до момента в който скърбят за загубата.

Когато се появи новината за бременността ѝ, почитателите показаха насладата си, че Спиърс чака дете. Няколко месеца по-рано тя разкри желанието си за още деца. Певицата съобщи, че не е можела сама да взема решения за надзор на раждаемостта, до момента в който е била под настойчивост, която беше прекъсната през ноември.

През ноември съдът в Лос Анджелис приключи настойничеството на татко ѝ, след което е станало допустимо да й бъде отстранена контрацептивна серпантина.

" Исках да махна вътрематочната серпантина, с цел да мога да стартира да се пробвам да имам друго дете ", сподели попиконата през юни.

Спиърс има двама сина младежи - Шон и Джейдън, от някогашния си брачен партньор Кевин Федърлайн.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР