Събитието е на 22 и 23 май в зала EFE

...
Събитието е на 22 и 23 май в зала EFE
Коментари Харесай

За девета поредна година в България ще се проведе най-големият икономически форум „Шумът на парите“

Събитието е на 22 и 23 май в зала EFE и ще бъде със свободен достъп
През месец май ще се организира деветото издание на форума „ Шумът на парите “. Събитието обичайно събира на една сцена едни от най-големите финансови, бизнес специалисти и лектори в България.

Тази година то ще се организира в зала EFE на хотел Маринела, на 22 и 23 май, а достъпът за всички е безусловно свободен.

В двата дни от програмата тематиките на фокус ще бъдат – „ Капиталови пазари “, „ Недвижими парцели “, „ Лични финанси “, „ Банки и небанкови финансови институции “, „ Технологии на триумфа “.

Изненадата в тазгодишното издание ще бъде представянето на напълно нов панел, който ще засегне тематика, обвързвана с развиването на стопанската система и растежа, под надпис „ Двигатели на растежа “.

В деветото издание на „ Шумът на парите “ гостите ще получат отговор на въпроси, касаещи банковия пазар и имотния бранш, ще открият по какъв начин по-добре да ръководят персоналните си финанси и къде да влагат парите си, какви са опциите и трендовете, които новите технологии слагат на пътя ни и доста други.

Форумът в числа:

През миналите години форумът притегли повече от 40 водещи компании и над 150 уважавани лектори, измежду които имена, като Франк дьо Плесикс, основен изпълнителен шеф и ръководител на Борда на шефовете на IKS KB Amundi Group, Синиша Крнета и Иван Щериев, изпълнителни шефове на Белградската фондова борса и Македонската фондова борса, Михаел Бюл, основен изпълнителен шеф на Виенската фондова борса, Атанас Райков, общоприет управител на Viber за Централна и Източна Европа, Румяна Тренчева, изпълнителен шеф на SAP Bulgaria & SAP South-East Europe, Цветан Алексиев, изпълнителен шеф на Sirma group Holding, Кристофор Павлов, основен икономист на Уникредит Булбанк, Асен Ягодин, изпълнителен шеф на Пощенска банка и други.

Събитието „ Шумът на парите “ събра над 12000 души аудитория от 2010 година насам.

Kaldata е формален медиен сътрудник на събитието
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР