Събарят ИПК Родина тази неделя, съобщи дружеството Изток плаза инвест.

...
Събарят ИПК Родина тази неделя, съобщи дружеството Изток плаза инвест.
Коментари Харесай

Събарят ИПК Родина“ тази неделя

Събарят ИПК " Родина " тази неделя, заяви сдружението " Изток плаза инвест ". Сградата ще бъде разрушена заради нефункционалните й характерности и градивни проблеми. Тя ще бъде съборена в интервала сред 9:00 и 10:00ч.

Поради събарянето на постройка ще бъде въведена и краткотрайна метаморфоза на придвижването по бул. " Цариградско шосе ". Конструкцията на постройката от 17 етажа ще бъде разрушена чрез взривно вещество посредством отдалечен механизъм.

" Изток плаза инвест " оповестяват, че е обезпечена и оптималната сигурност на периметъра към постройката . Изградена е отбрана от полиетилен, телени мрежи, както и защитни насипи от трошен бетон. Строителните боклуци и тяхното извеждане отвън парцела след гърмежа няма по никакъв метод да лимитират свободното напредване на жителите отвън територията на обекта.

Фирма " Изток плаза Инвест ", притежател на терена подсигурява пред столичани, че отвън налагащата се метаморфоза на придвижването в посочения времеви диапазон няма по различен метод да попречва активността по работа и напредване на популацията в региона.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР