са нещо, което тормози повечето жени. Изсъхването на устните се

...
са нещо, което тормози повечето жени. Изсъхването на устните се
Коментари Харесай

Трик за сочни устни

са нещо, което тормози множеството дами. Изсъхването на устните се случва заради доста и най-различни причини- мраз, вятър, незадоволителна хидратация, липса на витамини и така нататък

На пазара има най-различни балсами и вазелини, които дават обещание страхотни резултати, само че в случай че елементарният еликсир за устни не ви оказва помощ, можете да опитате този бърз трик, фиктивен от доктор Шерин Идрис, кожен лекар от Ню Йорк.

Така нареченото " Lip basting " съставлява трик, който трансформира сухите и напукани устни в плътните и сочни устни, за които всяка жена мечтае.

Методът на доктор Идрис включва ексфолиране на устните преди хидратирането им, а концепцията се появява след пътешестване до Уайоминг, където въздухът е извънредно изсъхнал. Обикновените балсами за устни не оказват помощ на дерматоложката и тогава й идва гениалната концепция просто да ексфолира устните си, преди да го нанесе.

На какво се дължи напукването на устните?

Според доктор Идрис, главният провинен за изсушаването и напукването на устните е климата. Когато температурите са по-ниски или въздухът е по-сух, това незабавно се отразява на устните ни.

Другият фактор, който утежнява положението е непрестанното олизване на устните. Макар че звучи нелогични, слюнката в действителност извлича влагата от устните, вместо да ги хидратира. Ако желаете устните ви да не са напукани, опитвайте се да не ги облизвате.

Какво съставлява в действителност " Lip basting "?

 2359412


Първата стъпка е да ексфолирате устните. За да постигнете стремежи резултат, използвайте химически ексфолиант. За задачата можете да употребявате гликолова или млечна киселина. Нанесете ексфолианта и изчакайте 10-15 секунди.

Следващата стъпка е нанасяне на еликсир или вазелин. Нанесете в действителност огромно количество еликсир и го разтривайте в устните дълготрайно, с цел да попие оптимално доста в устните.

Използвайте балсами с подхранващи съставки като невен или пантенол, които имат противовъзпалителни свойства и са чудесни за чувствителни видове кожа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР