С25% по-евтино, или за 450 бона се очаква да бъде

...
С25% по-евтино, или за 450 бона се очаква да бъде
Коментари Харесай

Мустакът изхвърча! Взеха най-милото на Милко, той бесен: Никога ортак с държавата!

С25% по-евтино, или за 450 бона се чака да бъде оповестена за обмен къщата за посетители на фолкзвездата Милко Калайджиев от Националната организация по приходите. Очаква се напълно скоро да качат обявата за първокласната постройка в свиленградското село Мезек, област Хасково. Причината е, че при първият търг не се явиха претенденти, когато цената беше 600 000 лв.. Според разпоредбите за обществена обмен в такива случаи цената на парцела се понижава с 25%.
„ Бесен съм! В момента моята къща за посетители е оповестена за обмен от Национална агенция за приходите. Разбрах едно нещо – в никакъв случай с страната съдружник не трябва да става човек “, съобщи артистът пред „ Телеграф “.
Милко Калайджиев е един от притежателите на къщи за посетители, финансирани с европейски средства, които са глобени поради несъблюдение на изискванията за доходи, оповестиха от фонд „ Земеделие “, които са разплащателна организация по европроекти.
Санкционирани
По мотив наложените наказания на финансираните по програмата бизнесмени ръководителят на съдружие „ Работещи къщи за посетители “ Искра Оракова разгласи, че 90% от притежателите са санкционирани. „ Повечето притежатели са глобени поради несбъднат бизнес проект за повишаване на приходите, а тези условия не попадат в договорите “, съобщи Оракова, представена от бТВ. Според нея те заплащат за грешките на неработещата администрацията, която не си е свършила работата.
В случая неизпълнението се показва в непостигане на финансовите индикатори, които бенефициентът е заложил в бизнес проекта. Санкционирането се прави само и единствено когато отклонението е повече от 50% на бизнес проекта “, сподели Ваня Славянова, началник-отдел в Държавен фонд „ Земеделие “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР