С встъпването си в длъжност министърът на туризма Зарица Динкова

...
С встъпването си в длъжност министърът на туризма Зарица Динкова
Коментари Харесай

Министърката на туризма шокира всички! Няма да повярвате какво е заварила от първия ден

С встъпването си в служба министърът на туризма Зарица Динкова влезнала в спешна обстановка с хибридната офанзива против туризма ни. Това заяви самата тя пред бТВ.
„ Пропаганда хибридна акция потегли против българския бизнес случилото се разрушената язовирна стена в Украйна. Морето ни е чисто и ние би трябвало да защитим България като дестинация “, безапелационна е Динкова
По думите ѝ още като стъпва в служба са взети ограничения да се отбрани секторът. Тя изясни, че има добър сезон.
„ България би трябвало да бъде рекламирана на първо място по съвременен и ефикасен метод и това ще е едно от нещата, на които аз извънредно доста ще държа. Вече съм го комуникирала. Планирам посещаване в Германия заради значимостта на този пазар за България. Наблюдаваме прочут спад точно при туристите от там. Знам за тази проблем и идната седмица имам среща и с комерсиалния представител там. Имаме хрумвания и ги създаваме. Смятам, че ще е извънредно значимо този проблем да се адресира и на политическо, и на бизнес равнище “, изясни Динкова.
Голяма част от българите остават да почиват в България, а гръцки туристи идват навътре в страната ни. Министерството на туризма създава две политики за развиване на фрагментите в туризма, стана ясно от коментара на отрасловия министър.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР