С връщането на Държавна сигурност (ДС) в София, донос-бонус“ си

...
С връщането на Държавна сигурност (ДС) в София, донос-бонус“ си
Коментари Харесай

Борисов разплака Асен: Какви са тези „бонуси за доноси“?! Все някой трябва да получава агентурни пари

С връщането на Държавна сигурност (ДС) в София, „ донос-бонус “ си върви като нещо безусловно действително. Никой не е приказвал с най-голямата парламентарна група за връщане на 20% Данък добавена стойност за ресторантьорите “, това съобщи пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на предложенията на финансовия министър Асен Василев на финансите за промени в редица данъчни закона.
„ Няма да подкрепим предлагането за битка с укриването на налози, а точно хората, които подават информация към Национална агенция за приходите, да получават 10% от недекларираните суми от компаниите или физическите лица “, безапелационен бе Борисов.
„ Асен Василев ще пристигна в 13:30 в Народното събрание, тъй като ние по време на цялата акция сме казвали, че този вид бизнес – ресторантьори, фитнеси и всички останали действия за развлечение, понесоха най-големия удар от COVID-19. Буквално бяха размазани от ограниченията тогава. Затова направихме тези оферти и те се одобриха от предходното или по-предишното Народно заседание – да им се понижи ставката на Данък добавена стойност “, сподели Бойко Борисов.
Той уточни също по този начин, че „ Държавна сигурност не може да съществува без доноси “.
„ Все някой би трябвало да донася, да клюки, да пуска сигнали и да получава агентурни пари. Какви са тези „ бонуси за доноси “?! Това преди време бяха сътрудниците на Държавна сигурност – водещите офицери взимаха по 30 лева за това, че имат сътрудник. И в този момент, в случай че имаш сътрудник, който да ти донася, ще получиш бонус за това “, разясни още водачът на ГЕРБ.
Той даде образец, че всеки човек може да си избере от комерсиалния указател 100 компании, за които да подаде доноси. При инспекцията все една ще заловен в нарушавания, разясни още Бойко Борисов.
„ Такива авангардни предложение е добре да се обсъдят с некоалиционните сътрудници, с цел да не се постанова да ги разясняваме постфактум “, сподели още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР