С влизането на русото изкушение Памела Андерсън в къщата на

...
С влизането на русото изкушение Памела Андерсън в къщата на
Коментари Харесай

10-те най-секси блондинки в света

С влизането на русото прелъщение Памела Андерсън в къщата на родния „ VIP Brother “, несъмнено резултатът в борбата „ Блондинки против Брюнетки “ се усили с точка в интерес на златокосите дами. Още откогато безконечната сексбомба Мерилин Монро се трансформира в икона за хубостта и съблазънта, русото постоянно е било на мода и респект.

Скорошна американска ранглиста сформира лист с най-сексапилните модерни руси дами – освен измежду холивудските звезди, само че и от стилния подиум и музикалната сцена. Ето 10-те най-сексапилни русокоски в света.

10. Джени Маккарти

A post shared by Jenny McCarthy (@jennymccarthy)

Американската актриса и модел снима секси фотосесия за новия брой на „ Playboy “. Tоп моделкаta, която през ноември навършва 40 години, се появи на корицата на еротичното издание без облекла. Това е седмата й еротична фотосесия за мъжкото списание. „ Горда съм с тази фотосесия. Снимките са доста елегантни и типичен. Имах усещане, че ме снимат за списание „ W “, а не за „ Playboy “. Снимките се оказаха в действителност скромни и стилни “, показа моделът. „ Обичам „ Playboy “, тъй като в него мога да видя единствено красиви дами и нито един анорексичен модел “, изясни Маккарти. Нейни са думите, че сексът с жена с прелестни форми е огромен плюс в днешно време.

9. Бруклин Декър

A post shared by Brooklyn Decker (@brooklyndecker)

Съпругата на тенисиста Анди Родик – супермоделът Бруклин Декър – се появи в неповторим тоалет на премиерата на кино лентата „ Бойни кораби “ в Токио, в който се снима през тази година. Тя е известна най-много като модел на бански костюми, само че в този момент хубавицата реши да се опитва и като рекламно лице на долни дрехи. В киното прави дебют с роля във кино лентата „ Жена назаем “.„

8. Джулиан Хог

A post shared by Julianne Hough (@juleshough)

Тя е професионална американска танцьорка на бални танци и кънтри певица. Става известна с двукратната си победа в шоуто на ABC „ Dancing with the Stars “. Джулиан Хог е едвам на 21 година, а АВС я афишира за една от най-хубавите танцьорки на планетата. Ние пък гласно ще я обявим за едно от най-сексапилните части на планетата. Освен всичко тя пее ужасно и албумът, който издава през 2008 година беше продаден в над 320 000 копия.

7. Гуинет Полтроу

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Холивудската звезда счита, че качественият сън през нощта е извънредно значим за положителния външен тип. В изявление за Радио Сириус неотдавна тя признава, че когато не е задоволително отпочинала се отразява на външността й. 39-годишната Полтроу добавя, че пие доста вода и не пропуща утринното си кафе с мляко, и се стреми да си набира всички нужни витамини, с цел да поддържа младежкия си тип.

6. Тейлър Суифт

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Американската кънтри и поп певица стартира кариерата си още като тийнейджърка. На 10-годишна възраст Тейлър стартира да взе участие на музикални изяви като караоке състезания и фестивали. Тейлър оглави класацията на сп. „ Forbes “ за най-високо платена звезда под 30 години. Певицата е с доход от Щатски долар 57 млн., извоювани от май 2011 година до май 2012 година

5. Чарлийз Терон

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Вече втора година тя е гласната и негласна кралица на Червения килим във Венеция. Марак и да не взима награди. Миналата година участваше с дребна роля в доста мощен филм – „ Долината на Давид и Голиат “, а тази – с доста мощна роля в страховит филм – „ The Burning Plain “ на Гилермо Ариага, сценаристът на „ 21 грама “ и „ Вавилон “, който прави ослепителен дебют като режисьор. Чарлийз, Ким Бейсингър и младата Дженифър Лоурънс са в основните функции в този филм и са в действителност доста положителни.

4. Бар Рафаели

View this post on Instagram
Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР