С Възраждане“ ни обединява желанието за по-широка употреба на директната

...
С Възраждане“ ни обединява желанието за по-широка употреба на директната
Коментари Харесай

Депутатка на ИТН скочи: Ако Киро го интересуваха доходите на гражданите, нямаше да брани банкета на ДПС

С „ Възраждане “ ни сплотява желанието за по-широка приложимост на директната народна власт, а с Българска социалистическа партия – желанието ни да се противопоставяме на унищожаването на българската енергетика. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Павела Митова в изявление за Nova News.
„ Кирил Петков, в случай че беше заинтригуван от приходите на жителите, щеше да се появи в петък, а нямаше да брани банкета на Движение за права и свободи. Също по този начин, в случай че бяха толкоз загрижени за приемането на държавния бюджет, едва ли щяха да нарушат законоустановения период за внасяне на бюджета. Подкрепям тезата, че бюджетът би трябвало да бъде признат, само че не съм съгласна с цялостната идея на проектобюджета – няма никакви промени, частни и персонални ползи в финансовите разноски, заложените разноски са много по-големи от предстоящите такива и дефицитът се покачва фрапантно “, уточни тя.
За демонтажа на Паметника на руската войска, тя съобщи: „ Вижданията ми за политическата реалност са образувани от прекарванията на родителите ми – софиянци с десни стопански разбирания. Всеки един монумент не би трябвало да бъде разрушаван, а преместван. Считам обаче, че сходен монумент не би трябвало да се извисява толкоз високо над града. “
Митова счита, че е добра концепция там да се постави монумент на хан Аспарух.
„ Отдавна казахме мнението си във връзка с Конституцията – сходни промени би трябвало да бъдат осъществявани от Велико национално заседание. Именно свикването му дефинира легитимността на депутатите да вършат тези промени в Конституцията. Всички експертни отзиви по повод тези промени са отрицателни “, съобщи тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР